Expertise

Soete Advocaten heeft een jarenlange praktijkervaring en mede door vroeger academische activiteiten een unieke expertise, in het ruime burgerlijk recht en ondernemingsrecht zoals verzekeringen en aansprakelijkheid, transport, distributie, brouwerijsector... Wij onderscheiden ons in het bijzonder in het vastgoedrecht/real estate en bouwrecht met onder meer aanneming, appartementsrecht en diverse vastgoedtransacties.

Gepersonaliseerde en integrale dienstverlening

Gepersonaliseerde dienstverlening van topniveau, met oplossingen die ook op langere termijn 'werken', daar staan wij voor. Daartoe is ons team toegewijd, creatief en zelfs innoverend en vooruitstrevend maar tegelijk ook praktisch, pragmatisch en bereikbaar. En dit voor alle facetten van bijstand en vertegenwoordiging, zoals adviezen, opstellen van contracten, onderhandelingen, arbitrages en gerechtelijke procedures.

Onze dienstverlening is integraal en geïntegreerd. Teamwerk, waarbij onze ervaring, expertise en talenten worden samengebracht en versterkt, is een van onze troeven. Op die manier worden ook de meest complexe dossiers efficiënt en doeltreffend behartigd.

Cliënteel

Het cliënteel van het kantoor is zeer divers en bestaat uit particulieren, private en publiekrechtelijke ondernemingen, profit en non profit, zowel nationaal als internationaal. Onder hen onder meer bouwpromotoren, vastgoedmakelaars, syndici, architecten en overheidsinstanties. Ondernemingen, beroepsorganisaties en instanties verzoeken ons geregeld om op hun maat uiteenzettingen te geven, bv. via in house seminars en workshops. Ook geven we soms wetenschappelijke juridische lezingen binnen onze expertisevelden.

creatief, innoverend en vooruitstrevend

© Soete advocaten 2021

| Privacy Statement | With  by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!